CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

FANS

Monday, August 29, 2011

sory ea~





ini adalah kali ke 17 menyambut hari raya
dan its mean dah 17 taon aq wat slah
and dah 17 taon aq ucap benda yg same
tapi aq x pernah jemu....


so sekali lg aq nak ckp
kepada yang mengenali diri ini
kepada sahabat2 sume



selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin

Saturday, August 13, 2011

cinta baru



setelah berkurun tinggalkan dunia ni
akhirnya sekali lagi aku jatuh cinta
kali ni lagi parah dari dulu
at least dulu x kemaruk macam ni
tapi sekarang everything sume aku suke
tengok banyak kali pon x pe
yang peliknye makin tengok makin suke
rase macam dah x boleh pisah

hanya sehari aku tengok boleh ingat sume
dialog dan perbualan
menjadi idaman hampir sume pelajar sakti
tapi aku x jeles
masing2 masing ade hak




demam KL GANGSTER






this are my really besties...
acha, noy, intan
dudes.. thanx 4 your support
u really be there 4 me when i need
u guys mmg friend yg terbaek
thanx 4 the text, sms, msg, call and all the supported from u guys
x lupe gak wat
hidayah moin,
nabilah attiqah,
nurul hafizzah,
siti syafikah,
hazirah,
puyi,
amar,
ajaj,
aizat
sume kgkwn yg mendoakan my mum.. thanx 4 all the supported.

Tuesday, August 9, 2011

video


Ya Allah sesungguhnya Kau lebih mengetahui..
Kau telah tentukan jalan hidup ibuku..
Ya Allah Kau lindungilah ibuku di sana..
Semoga ibuku berada dalam kalangan org2 yg beriman..
Kau kuatkan hati keluargaku
Semoga kami tabah dan reda akan kepergiannya