CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

FANS

Saturday, March 1, 2014

awak-suka-saya-tak?


assalamualaikum

hai sume., sekarang ni dah start sem 2. rasenye sume orang dah start busy. kuatkan azam masing-masing insyaAllah semua akan berjalan mengikut yang diharapkan.

semalam zura hang out dengan member2. saje nak buat girl shopping tok sem 2 ni. then mase jalan-jaaln tu kitorg singgah kat satu kedai buku ni, which i don't remember the name. ntah kenape kaki ni stop kat bahgian novel. mata ni pulak sibuk mencari novel "awak suka saya tak?" zura tak tau pon cerita ni pasal ape and kawan-kawan zura pon xde yang pernah bace cite ni. actually, zura x minat pon bace novel ni. rasenye less than 10 je novel yang zura habis baca spnjang 20 tahun ni. tapi kenapa zura cari buku ni? why?

it's all because of him. dialah punca zura try cari buku ni. sampai sekarang zura xley lupa pasal zura, dia dan buku ni. but mase tu zura tak fikir ape pon. malah zura tak pikir pon yang zura akan cari buku tu lagi. i don't blame him. sebab die pon xtau pasal semua ni. kadang-kadang zura terpikir, die tak pernah ke nampak ape yang zura cuba buat tok die. zura try comfort die time di susah. zura try tok ade untuk die bila dia perlukan someone. tapi die tak sedar. i don't mean he didn't care, i just mean he think that necessary for best friends.

i know that love can't be force. but i still hoping ade ruang walaupun sikit untuk zura. zura cube nak tau same ade awak pernah tak terpikir pasal bende ni. some pernah bagitau zura kat dalam blog die; never say goodbye w hen U still want to try. Never give up when U can still take it & never say U don't love them when U can't let go..


i don't know what to do. i guess i just follow the path in front of me. until the day i can be happy with or without u

0 comments:

Post a Comment